Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

Nettisivuston päivitys 18.6.2018

Tälle sivulle (Ajankohtaista) on lisätty tiedot Ryhästen sukuseuran hallituksen viimeisimmästä kokouksesta sekä Ilomantsissa pidettävän sukukokouksen ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Sukuseuran hallitus kokoontui 7.6.2018 (Skype-kokous)

Kokouksessa käytiin läpi kesäkuussa julkaistavan Ryhäset-lehden valmistelutilanne sekä tarkennettiin Ilomantsissa elokuussa järjestettävän sukukokouksen ohjelmaa ja kokousjärjestelyjä.

 

Ryhästen sukukokous Ilomantsissa 4.-5.8.2018

 

Sukuseuramme hallitus toivottaa sekä nykyiset jäsenet että jäseneksi aikovat sydämellisesti tervetulleiksi sukukokoukseen ja vuosikokoukseen 4.-5.8.2018 Megrin Matkailuun Ilomantsiin, Yliopistontie 4, 82900 Ilomantsi, puh. 050 5018615, www.megri.fi

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joihin kuuluu myös hallituksen jäsenten valinta. Tätä varten miettinette valmiiksi mahdollisia uusia hallituksen jäseniä kokouksessa ehdotettaviksi!

 

Sukukokouksessa meillä on tilaisuus tavata sukumme jäseniä eri puolilta maatamme sekä saada ajantasaista tietoa sukututkimuksen tiimoilta. DNA-testien hyödyntäminen on uusi askel Ryhästen sukututkimuksessa.

 

Viime vuosien kokouksissa on ollut tapana järjestää sukukokouksen yhteyteen myös näyttely. Näin teemme myös tällä kertaa. Sitä varten toivomme osallistujien tuovan mukanaan sopivaksi katsomaansa materiaalia, tarinaa, kuvia, esineitä, sukututkimuksia jne.

 

Ohjelma

Lauantai 4.8.2018

klo 12-14    Ilmoittautuminen Megrin matkailussa.              

klo 14.00    Lounas (keitto)

klo 15.00    Vuosikokous. Toivomme mahdollisimman runsasta osanottoa. Sääntömääräiset asiat. Sisältää myös kahvit ja kahvipullat (tee tai mehu vaihtoehdot).

klo 17.30-20.30           

Rantasauna. Uintimahdollisuus.

Mahdollisuus tutustua viereiseen runonlaulajan taloon, Simanan pirttiin.

klo 19.00    Iltapala

klo 20.30-  Vietämme yhteistä iltaa. Vapaata keskustelua. Voit kertoa muille mukana oleville omasta sukuhaarastasi, esittää runoja (suvustamme löytyy osaavia runon- ja tarinantekijöitä). Lauluesitykset yms. myös tervetulleita ja niitä myös luvassa. Nyt kyvyt esille.     

Sunnuntai 5.8.2018

klo 8-9       Aamupala

klo 9.00     Bussiretki Hattuvaaraan, Suomen itäisimpään kolkkaan ja samalla manner-EU:n itäisimpään pisteeseen. Sotakamreeri Rauno Suhonen esittelee meille Taistelijan Talon sekä kertoo Ilomantsin sotahistoriasta bussimatkan aikana.

klo 12.30    Olemme palanneet Ilomantsin keskustaan ja siirrymme lounaalle ravintola Parppeinpirttiin.

Lounaan jälkeen bussi vie meidät takaisin Mekrijärvelle Megrin Matkailun pihalle. Kiitämme toisiamme mukavasta seurasta ja toivotamme hyvää kotimatkaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.07.2018 mennessä, jolloin myös osallistumismaksun tulee olla maksettuna.

Ilmoittautumisia vastaanottavat:

Ulla Ryhänen, Pöytäalhonkuja 6 B 25, 04410 Järvenpää, puh. 050 5947345, ullaryhanen@gmail.com

Hilkka Sissonen, Suhmurantie 160, 82210 Suhmura, puh. 0400 523392, hilkka.sissonen@salnet.fi

Ilmoita, mihin vaihtoehtoon osallistut! Ilmoita myös muut osallistujat perheestäsi (myös lapset, jotka osallistuvat. Alle 12-vuotiailta ei kuitenkaan peritä kustannuksia). Kerrothan myös erityisruokavaliotarpeestanne sekä mahdollisesta liikuntarajoitteisuudesta!

Vaihtoehto 1.) Osallistumismaksu 30 €/henkilö sisältää:

Lauantaina keittolounas, sukukokous, kokouskahvi ja iltasauna.

Vaihtoehto 2.) Osallistumismaksu 80 €/henkilö sisältää:

Lauantaina keittolounas, sukukokous, kokouskahvi ja iltasauna. Iltapala lauantaina, majoitus la-su, sunnuntain aamupala. Majoitus tulee olemaan joko yhden tai kahden hengen huoneessa.

Vaihtoehto 3.) Osallistumismaksu 110 €/henkilö sisältää:

Lauantaina keittolounas, sukukokous, kokouskahvi ja iltasauna. Iltapala lauantaina, majoitus la-su, sunnuntain aamupala. Sunnuntaina retki Hattuvaaraan Taistelijan Talolle sekä lounas kyseisellä retkellä ravintola Parppeinpirtissä.

Omassa asuntovaunussa tai -autossa yöpyjät maksavat vaunupaikkamaksuna 25 € paikanpäällä suoraan Megrin Matkailuun, samoin sunnuntain aamupalansa (aik. 10 €, 5-12 v. 5 €, alle 5 v. veloituksetta).

Osallistumismaksut maksetaan 15.7.2018 mennessä tilille: Ryhästen sukuseura, Iisalmen Osuuspankki, FI03 5068 0640 1758 89

Varaa mukaasi käteistä rahaa mm. arpojen ostoon.

Megrin Matkailu on hakenut anniskeluoikeuksia. Hakuprosessi on menossa parhaillaan. Ilmoitamme päätöksestä näillä nettisivuilla tiedon saatuamme. Voit tiedustella asiaa myös suoraan Megrin Matkailusta.

Suku kokoontui viimeksi Lapinlahdella

Ryhästen viimeisin sukukokous pidettiin 23.-24.7.2016 Ylä-Savossa Lapinlahdella. Kokoukseen osallistui noin 60 sukuseuran jäsentä. Sukuseuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Eero Ryhänen. Varsinaisten kokousasioiden ohella Juha Rönkkö kertoi tekemistään sukututkimuksista koskien myös Iisalmen seudun Ryhäsiä. Kokouspaikan näyttelytilaan oli koottu sukutauluja, kuvia ja kertomuksia Ryhäsistä eri ajoilta.

Sukukokouksen toisena päivänä kokousväki osallistui kiertoajeluun Iisalmessa ja Sonkajärvellä. Sen aikana tutustuttiin Ryhästen vanhoihin asuinpaikkoihin Ryhälänmäessä, Vänninmäessä, Sonkajärvellä ja Jokelassa.

Sukukokousväki vierailulla Ryhälänmäen Alatalossa heinäkuussa 2016.